Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Maxim De Cuyper Heeft De Rode Duivels Verlaten Tedesco Geeft Update Over Zijn Blessure

Maxim De Cuyper verlaat Rode Duivels, Tedesco geeft update over zijn blessure

Inleiding

De Rode Duivels hebben een tegenslag te verwerken gekregen toen Maxim De Cuyper de selectie moest verlaten vanwege een blessure. Bondscoach Domenico Tedesco gaf een update over de ernst van de blessure.

De blessure van De Cuyper

De Cuyper liep de blessure op tijdens de training voorafgaand aan de wedstrijd tegen Oostenrijk. De aard van de blessure is niet bekendgemaakt, maar Tedesco liet weten dat het om een "lichte blessure" gaat.

Tedesco zei: "Het is jammer dat Maxim de selectie moet verlaten, maar zijn gezondheid gaat voor alles. We hopen dat hij snel herstelt en weer snel bij ons kan zijn."

Impact op de Rode Duivels

Het vertrek van De Cuyper is een aderlating voor de Rode Duivels, aangezien hij een belangrijke speler is in het team. Hij is een veelzijdige verdediger die zowel als centrale verdediger als rechtsback kan spelen.

Tedesco zal nu een vervanger moeten vinden voor De Cuyper. Mogelijke opties zijn Zeno Debast, Wout Faes en Jason Denayer.

Hersteltijd

Tedesco gaf geen indicatie over de verwachte hersteltijd van De Cuyper. De ernst van de blessure zal bepalen hoe lang hij uit de running is.

Het is echter waarschijnlijk dat De Cuyper de komende wedstrijden van de Rode Duivels zal missen, waaronder de oefenwedstrijd tegen Ierland op 11 november en de Nations League-wedstrijd tegen Nederland op 16 november.

Conclusie

Het vertrek van Maxim De Cuyper is een tegenslag voor de Rode Duivels, maar het team zal moeten doorgaan zonder hem. Tedesco heeft een aantal opties om De Cuyper te vervangen, en het is de verwachting dat de Rode Duivels de komende wedstrijden goed zullen presteren.


Comments